Törökbálinti Református Egyházközség

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

--> Március 29-i 10:00 órás istentisztelet megtekintése

Korábbi istentiszteletek megtekintése: Főmenü --> Istentiszteletek megtekintése
Illetve a fenti menüpont alatt: Istentiszteletek megtekintése 2020

 

"Jobb a nyílt feddés a titkolt szeretetnél.” Péld 27,5

Szeretettel köszöntünk a törökbálinti református gyülekezet honlapján!

Törökbálinti Református Templom

Köszönjük, hogy ellátogattál honlapunkra!

Hírek, hírdetések (március 30 - április 5)

1.) A koronavírus miatt gyülekezeti alkalmaink bizonytalan ideig szünetelnek. Virágvasárnap 10:00-tól gyülekezetünk youtube-csatornáján élő adásban közvetítünk istentiszteletet a törökbálinti református templomból. A link megtalálható a tbref.hu gyülekezeti honlapon. De ajánljuk a reformatus.hu honlapot is, ahol napi áhítatokat tesznek fel a szerkesztők.
2.) A böjti időszakban imaközösségre hívlak benneteket (hetente, hétfőtől szombatig) reggelenként 6.20 órára. Imádkozzunk otthonainkban egyedül, s mégis együtt, egy időben, egy szívvel a betegekért, Dicsőítsük az Urat! Valljuk meg bűneinket! Imádkozzunk a betegek gyógyulásáért és a járvány megszűnéséért! Imádkozzunk a járvány megfékezéséért fáradozó döntéshozókért, vezetőkért, orvosokért, egészségügyi dolgozókért! Imádkozzunk családjainkért, gyülekezeteinkért, egyházunkért és népünkért!
3.) Aki szeretné a templomi perselyét vagy az egyházfenntartói járulékát befizetni, de korlátozza a kialakult járványhelyzet, átutalhatja gyülekezetünk számlaszámára is: UniCredit Bank: 10918001-00000429-19890002. Köszönjük az eddigi befizetéseket.
4.) Emlékeztetjük a kedves testvéreket gyülekezetünk terheire, amelyekhez az egyházfenntartói járulék befizetésével tudnak hozzájárulni (világítás, fűtés, karbantartás...) Az Ige így biztat: „A jókedvű adakozót szereti az Isten!” (2Kor 9,7)
5.) Imádkozzunk azokért, akik terheket hordoznak azzal a reménységgel: „Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének” (Jakab 5,16). Ámen.